Inici / Notícies

Pilates Kids

Categories: Activitats

viupilates-pilates-kids

A VIUPILATES volem cuidar també als més petits i per a això hem iniciat les classes de Pilates Kids.

Si pensem en el temps que els nostres fills passen asseguts al cole i en els anys d’estudi que tenen per endavant, creiem que és important ajudar-los a comprendre, corregir i evitar una actitud postural inadequada.

Ens hem proposat ajudar els nens a entendre, des d’una edat primerenca, quina és l’ actitud postural correcta. Despertar la consciència postural en els nens, a través del Mètode Pilates. Farem un estudi postural, que ens farà molt més fàcil i efectiva una activació muscular adequada i indispensable per adquirir una bona postura i redirigir les estructures òssies dels nens, obtenint de forma progressiva una millor alineació corporal durant el seu creixement.

Més informació a l’apartat “ACTIVITATS”.
  • Som un estudi d'entrenament personal a Terrassa. Estem especialitzats en Mètode Pilates i entrenament amb electroestimulació (EMS) Miha Bodytec. El nostre lema és "Treballem per millorar la teva qualitat de vida". I aquest és el nostre objectiu, i el que tractem de transmetre als nostres clients perquè millorin la seva forma física
  • *Obligatori
    He llegit i accepto la política de privacitat.
  • Segueix-nos també a les xarxes socials. Et mantindrem informat de les darreres novetats, els propers tallers, promocions especials i totes les notícies relacionades amb Viupilates.