Inici / Notícies

Pilates embarassades

Categories: Activitats
Etiquetes:

pilates-embarazadas-900x600

Pilates per embarassades a Terrassa

L’embaràs produeix canvis físics en les dones i la pràctica del Mètode Pilates ajuda a soportar millor les molèsties físiques durant la gestació. També manté els ossos de la columna baixa en una postura correcta, com la pelvis, que durant els nou mesos sofreix canvi quant a eixamplament. La pràctica de Pilates redueix els dolors lumbars i mitjançant els seus exercicis *tonifica i revitalitza algunes zones d’interès per a la dona embarassada; com l’abdomen, els sins (pectorals) i el maluc íntegrament (la pelvis).

Beneficis del Pilates en embarassades

La pràctica de Pilates és summament beneficiosa per a la dona embarassada. Diversos dels seus principis consisteixen, fonamentalment, a aconseguir un enfortiment de zones del cos propenses a generar molèsties i dolors. Durant l’embaràs augmenta el pes de la dona i es produeixen canvis que resulten en un major treball per a grups concrets de músculs. Enfortir els músculs que envolten la columna vertebral dissiparà i corregirà les molèsties habituals durant l’embaràs. També s’aprecien efectes positius durant la recuperació post-parto.

Més informació sobre Pilates per embarassades.

  • Som un estudi d'entrenament personal a Terrassa. Estem especialitzats en Mètode Pilates i entrenament amb electroestimulació (EMS) Miha Bodytec. El nostre lema és "Treballem per millorar la teva qualitat de vida". I aquest és el nostre objectiu, i el que tractem de transmetre als nostres clients perquè millorin la seva forma física
  • *Obligatori
    He llegit i accepto la política de privacitat.
  • Segueix-nos també a les xarxes socials. Et mantindrem informat de les darreres novetats, els propers tallers, promocions especials i totes les notícies relacionades amb Viupilates.