Normes de l’estudi

Normativa d’ús de l’estudi VIUPILATES

Les sessions

La durada de les sessions és de 50 minuts.

En cas que el client arribi tard, el temps es descomptarà de durada de la sessió.

La NO assistència a la sessió o la coincidència amb festius NO es descomptaran de la mensualitat.

Cancel·lació de les sessions

Les CANCEL·LACIONS es faran PERSONALMENT, per TELÈFON (al 636418274 on també pot enviar un WhatsApp).

Recuperació de sessions perdudes

Només podran recuperar una sessió perduda, si s’ha avisat de la cancel·lació de la mateixa amb 24 hores d’antelació. La recuperació d’una sessió s’haurà de fer sempre dins del mes en curs i en funció de la disponibilitat de places que ofereixi el centre. Fora d’aquest termini i/o, si no hi ha disponibilitat de places, les classes es perdran. No es podrà recuperar en cap cas més d’una classe al mes.

El curs a Viupilates

El centre tanca durant el mes d’agost. Els alumnes del centre que vulguin seguir amb nosaltres, hauran de començar el mes de setembre tornant a pagar la quota mensual de forma normal.

Baixa

Per donar-se de BAIXA del centre, val avisar 10 dies abans de finalitzar el mes, en cas contrari, s’haurà d’abonar la mensualitat.

Es considerarà BAIXA aquella persona que deixi d’abonar la quota durant dos mesos consecutius (de setembre a abril) o durant un mes (de maig a juliol). En aquests casos s’haurà d’abonar una QUOTA DE MANTENIMENT.

Quota de manteniment

S’hauran de pagar 20€ per mantenir la plaça a l’estudi en cas de no poder assistir a cap de les activitats contractades durant un mes. Aquesta quota de manteniment dona dret a l’alumne a una sessió de la seva activitat contractada.

Abonaments

Els abonaments són personals, intransferibles i no reemborsables. Els abonaments caduquen al cap de tres mesos.

Pagament de la quota mensual/trimestral

L’import de les sessions es farà a través de quota mensual o trimestral, en efectiu, entre els dies 1 al 5 de cada mes.

Recomanacions

Recomanem que porti mitjons i roba còmoda.

EL CENTRE NO ES FA RESPONSABLE DELS OBJECTES PERSONALS.

  • Som un estudi d'entrenament personal a Terrassa. Estem especialitzats en Mètode Pilates i entrenament amb electroestimulació (EMS) Miha Bodytec. El nostre lema és "Treballem per millorar la teva qualitat de vida". I aquest és el nostre objectiu, i el que tractem de transmetre als nostres clients perquè millorin la seva forma física
  • *Obligatori
    He llegit i accepto la política de privacitat.
  • Segueix-nos també a les xarxes socials. Et mantindrem informat de les darreres novetats, els propers tallers, promocions especials i totes les notícies relacionades amb Viupilates.