Miha bodytec

Descobreix l’autèntica revolució en el món del fitness, Miha bodytec amb Viupilates a Terrassa.

20 minuts per aconseguir el teu cos ideal.

Miha bodytec és el primer sistema que entrena tot el cos de forma simultània a una intensitat d’activació muscular més alta que amb els mètodes convencionals. Notaràs els resultats des de la primera sessió.

Millora el teu rendiment sentint-te com mai!

 • BELLESA: Bellesa i antiaginng, reducció de volum i tonificació de les zones clau, glutis, braços, cames i abdomen. Remodelació corporal integral, tractament anticel·lulític altament eficaç.
 • FITNESS: Tonificació del cos i alta eficàcia en la reducció de greixos. Alta intensitat de treball muscular amb baixa càrrega articular.
 • ESPORT: Millora el rendiment esportiu, força resistència i velocitat, fins i tot en atletes d’elit. Millora la tècnica de qualsevol esport.
 • SALUT: Millora la salut i el benestar en general, augment de l’energia i vitalitat, altament efectiu en problemes d’esquena. Programes personalitzables de prevenció i rehabilitació.

EL DOLOR DESAPAREIX

UN NOU REMEI PER A L’ESQUENA
El problema de salut més comuna és el dolor d’esquena. Tant gent jove com a major es veuen afectats en igual mesura. Estrès, tensió unilateral i negligència en l’entreno de la musculatura de l’esquena, són les fonts principals de les molèsties. Amb el temps, el problema es fa crònic i més greu, per intentar evitar-ho amb postures compensatòries. És un cercle viciós sense fi, deixant a l’afectat en estat de desesperació. Hi ha una forma de sortir: entrenament especifico de l’esquena!

ALLEUJAMENT EN LLOC D’ESTRES
Miha Bodytec és efectiu allí on els mètodes tradicionals ja no aconsegueixen resultats. Amb un entrenament dirigit i individualment controlable s’activen i reforcen els músculs més profunds, la qual cosa per a l’entrenament convencional és pràcticament impossible. La columna vertebral guanya estabilitat i l’esquena es descarrega. Certs desequilibris musculars es regulen i la musculatura del tronc s’enforteix – la manera ideal per tenir una esquena sana i forta.

ENFORTIMENT A TOTS ELS NIVELLS
Ja sigui com a prevenció o per molèsties d’esquena ja existents – els estudis han demostrat l’eficàcia d’aquest tipus d’entrenament:

 • 88% de les persones van aconseguir reduir dràsticament el seu dolor d’esquena. La freqüència i durada del dolor va resultar ser de fins a un 80% menys.
 • Més del 40% dels participants es van queixar de dolor d’esquena constant a l’inici de l’estudi. Després de 6 setmanes d’entrenament solament va romandre en un 9%.
 • El dolor va desaparèixer en el 44% dels pacients amb molèsties cròniques amb sol 10 sessions.
 • La durada del dolor d’esquena típic en la vida quotidiana (aixecar càrregues pesades, caminar, ajupir-se, treball físic pesat, tasques, esports, conduir o estar assegut durant llargs períodes de temps) va millorar en un 30%.

Xifres de resultats que ofereixen molta esperança en la lluita contra la molèstia pública Nº 1.

DONI A LA SEVA ESQUENA UN NOU IMPULS, COMENCI ARA!

*Font: Estudis a la Universitat de Bayreuth (Boeckh-Berens/Vatter 2003, Boeckh-Behrens/Walz/Niewöhner 2003, Boeckh-Behrens/Sebelefsky/Grützmacher 2002, Boeckh-Behrens/Stötzel/Benner 2003).

PRIM I FERM

UNA NOVA ARMA PER ACONSEGUIR EL COS IDEAL
Miha Bodytec arriba a nivells inassolibles per als tractaments convencionals: Gairebé tots els grans grups de músculs seran activats simultàniament i entrenats de forma dosificada i dirigida individualment a zones especifiques, fins i tot les més difícils d’aconseguir com la cintura i els malucs. S’incrementa l’activitat metabòlica i enzimàtica, elevant el consum d’energia. La musculatura es tonifica, el greix sobrant es converteix en energia i es redueix amb èxit – un efecte que dura moltes hores després de l’entrenament! Els resultats són ràpidament visibles: una figura preciosa, gràcies a l’augment de massa magra muscular amb una reducció simultània del greix corporal excessiu.

PRIM I FERM DE MANERA NATURAL, ENTRENAMENT INTEGRAL
Les potents contraccions musculars estimulen la producció de col·làgen i la circulació sanguínia de la pell. El consum d’energia augmenta de manera duradora. Efectes positius: pes i greix es redueixen i el metabolisme s’optimitza. Les poc estètiques acumulacions de greix en cintura i malucs, en particular, es combaten eficaçment. Els músculs es veuen amb una major definició i fermesa. Fins a certa edat, la celulitis es pot prevenir i combatre.

PERD PES, TONIFICA, REAFIRMA: RESULTATS VISIBLES A TOTS ELS NIVELLS
Ja sigui una cintura estreta, músculs definits o reducció de greix – els estudis han confirmat els efectes de l’entrenament integral amb Miha Bodytec*:

 • 87% dels participants van comentar estar entusiasmats sobre els efectes clarament visibles de contorn corporal; va haver-hi una percepció substancialment més positiva del seu cos.
 • 89% es trobaven més reafirmats i ferms després de l’entrenament.
 • L’entrenament va reduir el percentatge del greix corporal fins a un 4%, en 6 setmanes d’entrenament *EMS.
 • Les dones van perdre una mitjana d’1,5 cm de la seva cintura i malucs en poques sessions.
 • Els homes van reduir el seu perímetre abdominal fins a 2,3 cm, amb una formació simultània de múscul d’1-2 cm en cames, braços i pit, en cada cas.
 • Persones amb sobrepès van perdre una mitjana de 3,5 Kg. i 9% de greix corporal, així com 6,5 cm de cintura i 2 cm en braços, després de sol 13 setmanes d’entrenament.
 • Les persones majors, de més de 65 anys, van perdre 6,8% de greix abdominal i 6 cm de circumferència de cintura, fins i tot amb un baix nivell d’entrenament de 30 min. cada cinc dies.

MODELA EL COS EFICAÇMENT!
*Font: Estudis de la Universitat de Bayreuth (Boeckh-Behrens/Vatter 2003, Boeckh-Behrens/Walz/Niewöhner 2003, Boeckh-Behrens/Sebelefsky/Grützmacher 2002, Boeckh-Behrens/Stötzel/Benner 2003, Boeckh-Behrens/Treu 2002), un estudi de la Universitat Friedrich Alexander de Erlangen-Nuremberg (Kemmler/Birlauf/Von Stengel 2009), estudis propis.

EN FORMA PER Al TEU ESPORT

UNA NOVA FORÇA PER A l’ALTA COMPETICIÓ
Actualment més que mai, un cos atlètic és considerat com un senyal d’èxit. Si vol mantenir-se als mes alts nivells en el treball o l’esport, necessitarà mantenir molta capacitat en reserva. Però l’entrenament a les diferents àrees de força, velocitat i resistència normalment consumeix molt temps i energia. Totes aquestes metes de l’entrenament ara es poden aconseguir amb un mètode altament efectiu i amb un gran estalvi de temps: Miha Bodytec entrenament integral!

MES FORÇA I RESISTÈNCIA PER A UNA BASE SÒLIDA
La força muscular juga un paper important com a base per al rendiment. L’alt rendiment solament és possible amb una gran estabilitat muscular, però és molt difícil aconseguir estabilitzar els músculs profunds amb mètodes convencionals. Aquí és precisament on Miha Bodytec, amb l’activació simultaneja de tota la musculatura, aconsegueix entrenar de forma altament efectiva, mentre s’estalvia un temps considerable.

S’evita de forma contundent l’estrès articular unilateral i es redueixen potencials desequilibris musculars. L’entrenament es pot combinar amb moviments dinàmics, fins i tot específics esportius. Això significa que la força addicional pot coincidir amb els objectius del moviment per a cada esport, de manera molt eficaç. Ja no existeix una necessitat de separació estricta entre entrenament general de força i entrenament més específic de rendiment, que la seva sumeixi d’esforç s’associa amb més estrès, esgotament i risc de lesió.

TOT SE CENTRA EN LA VELOCITAT, MES POTÈNCIA
Miha Bodytec comença on acaben els sistemes tradicionals. Mentre els mètodes convencionals solament permeten un màxim rendiment incrementant la força, l’entrenament amb Miha Bodytec també millora la velocitat del moviment (fins i tot en atletes d’elit) – sense molta càrrega sobre el sistema passiu del múscul esquelètic. Impulsos elèctrics controlen especialment les fibres musculars ràpides, de manera directa i efectiva – un enorme avantatge. Això fa Miha Bodytec indispensable per a l’atleta orientat en la millora del seu rendiment.

SIMPLEMENT MÉS EXIT
Si l’objectiu és arribar més alt, més ràpid o més lluny – els estudis han demostrat l’eficàcia de l’entrenament Miha Bodytec:

 • Miha Bodytec és l’única forma d’entrenament que incrementa el rendiment màxim, gràcies a la millora de velocitat del moviment.
 • S’ha observat, generalment, un increment en la capacitat del rendiment en 84% dels participants.
 • 17% d’increment de força màxima, després de sol 4 sessions d’entrenament.
 • 71% dels participants van mostrar una significativa millora de la seva resistència.
 • 108% increment de resistència de força, després de sol 12 sessions d’entrenament.
 • 30% increment de rendiment màxim, després de sol 4 setmanes d’entrenament.
 • Increment d’una mitjana del 22% de la contracció de velocitat. La força explosiva de la musculatura del tronc, molt difícil d’entrenar, va arribar a un increment de fins al 74%!

Els valors mesurats subratllen el fet que l’entrenament integral EMS és fins a un 40% més intensiu que l’entrenament de força tradicional amb peses.

ALT RENDIMENT AMB SOLAMENT PRÉMER UN BOTÓ!
Doni al seu cos un nou impuls – Comenci ara!

*Font: Estudis de la Universitat de Bayreuth (Bock-Behrens et al. 2002-2006) i de la Universitat Alemanya d’Esport de Colònia (Kleinöder/Kreuzer/Speicher 2006-2008).

 

 • Som un estudi d'entrenament personal a Terrassa. Estem especialitzats en Mètode Pilates i entrenament amb electroestimulació (EMS) Miha Bodytec. El nostre lema és "Treballem per millorar la teva qualitat de vida". I aquest és el nostre objectiu, i el que tractem de transmetre als nostres clients perquè millorin la seva forma física
 • *Obligatori
  He llegit i accepto la política de privacitat.
 • Segueix-nos també a les xarxes socials. Et mantindrem informat de les darreres novetats, els propers tallers, promocions especials i totes les notícies relacionades amb Viupilates.