Mètode Pilates

metode-pilates-viupilatres-terrassa-02

A Viupilates Terrassa som especialistes en Mètode Pilates. Des del 2010 treballem per millorar la vida dels nostres clients.

El mètode Pilates és un sistema de condicionament físic molt complet on es treballa el cos com un tot, des de la musculatura més profunda fins a la més perifèrica, i en la qual intervenen tant la ment com el cos. Aquesta tècnica deu el seu nom al seu creador, Joseph Hubertus Pilates, qui defensava la idea que enfortint el centre d’energia de cada individu es podia aconseguir el moviment lliure de la resta del cos.

Pilates és molt més que un mètode. Es tracta de tota una filosofia d’entrenament del cos i la ment. El seu objectiu: aconseguir un control precís del cos de la forma més saludable i eficient possible. En definitiva, aconseguir un equilibri muscular, reforçant els músculs febles i allargant els músculs escurçats. Això porta a augmentar el control, la força i la flexibilitat del cos, respectant les articulacions i l’esquena. D’aquesta manera, el mètode permet al practicant aconseguir l’harmonia de cos i ment i desenvolupar els seus moviments amb gràcia i equilibri.

metode-pilates-viupilatres-terrassa-03

Aquest mètode es practica amb màquines molt específiques o en el sòl en matalassos (MAT), sempre sota la supervisió d’un professional, en classes individuals o en grups petits. A fi d’aconseguir resultats òptims i evitar possibles danys derivats d’una mala execució dels exercicis, és necessària la supervisió d’un expert durant la realització de tots els exercicis.

Els resultats del mètode Pilates són visibles a curt termini, no fa falta esforçar-se en llargues jornades de gimnàs, segons el seu precursor: “en deu sessions notaràs la diferència, en vint sessions veuràs la diferència i en trenta sessions tindràs un cos diferent”.

Pilates amb màquines

El nostre estudi està equipat amb les màquines Cadillac, Reformer, i les cadires Combo Chair. Aquestes màquines, han estat perfeccionades per dotar-les de la precisió indispensable, per poder realitzar els exercicis de manera suau i fluïda, accelerant i facilitant la millora en el rendiment, s’adapten a tothom, sigui quin sigui el seu nivell de preparació física. Els resultats són ràpids i espectaculars, aconseguint un cos fort i àgil.

metode-pilates-viupilatres-terrassa-04

Pilates Mat

Al Pilates Mat o amb matalàs els exercicis del Mètode Pilates es realitzen sobre un matalàs. Els moviments es duen a terme a cos lliure, és a dir, que no es preveu l’assistència de màquines encara que es poden fer servir elements que fan més divertides les rutines de moviments: manuelles, bandes elàstiques i/o pilotes, rul·los, etc.

pilates-embarazadas-900x600

Beneficis del Pilates en embarassades

L’embaràs produeix canvis físics en les dones i la pràctica del Mètode Pilates ajuda a soportar millor les molèsties físiques durant la gestació. També manté els ossos de la columna baixa en una postura correcta, com la pelvis, que durant els nou mesos sofreix canvi quant a eixamplament. La pràctica de Pilates redueix els dolors lumbars i mitjançant els seus exercicis *tonifica i revitalitza algunes zones d’interès per a la dona embarassada; com l’abdomen, els sins (pectorals) i el maluc íntegrament (la pelvis).

La pràctica de Pilates és summament beneficiosa per a la dona embarassada. Diversos dels seus principis consisteixen, fonamentalment, a aconseguir un enfortiment de zones del cos propenses a generar molèsties i dolors. Durant l’embaràs augmenta el pes de la dona i es produeixen canvis que resulten en un major treball per a grups concrets de músculs. Enfortir els músculs que envolten la columna vertebral dissiparà i corregirà les molèsties habituals durant l’embaràs. També s’aprecien efectes positius durant la recuperació post-parto.

Més informació sobre Pilates per embarassades.

Especialistes en Mètode Pilates a Terrassa des de 2010.

 

  • Som un estudi d'entrenament personal a Terrassa. Estem especialitzats en Mètode Pilates i entrenament amb electroestimulació (EMS) Miha Bodytec. El nostre lema és "Treballem per millorar la teva qualitat de vida". I aquest és el nostre objectiu, i el que tractem de transmetre als nostres clients perquè millorin la seva forma física
  • *Obligatori
    He llegit i accepto la política de privacitat.
  • Segueix-nos també a les xarxes socials. Et mantindrem informat de les darreres novetats, els propers tallers, promocions especials i totes les notícies relacionades amb Viupilates.