Inici / Notícies

Gimnàstica correctiva que és i com et pot ajudar

Categories: Activitats

La gimnàstica correctiva està dirigida a totes aquelles persones que tinguin problemes d’esquena, vicis posturals, tensions musculars o contractures.

Si tens una vida sedentària, un treball d’oficina en el qual romans moltes hores assegut, davant de l’ordinador en la mateixa postura o ets una persona molt nerviosa i estressada i sents la necessitat de relaxar-te, la gimnàstica correctiva pot ajudar-te.

D’igual manera, si ets una persona sana que solament vol cuidar el seu cos i prevenir l’aparició de possibles complicacions, aquesta modalitat de gimnàstica t’ajudarà.

Si el treball del quiropràctic és eliminar les subluxacions vertebrals, finalment és el treball del teu cos el que ajuda a mantenir «l’ajust» o la vèrtebra en la seva posició correcta a llarg termini.

En què consisteix la gimnàstica correctiva?

La gimnàstica correctiva consisteix a practicar una sèrie d’exercicis, moviments i estiraments per a ajudar-nos a corregir la postura del nostre cos i trobar l’adequada per a integrar-la en la nostra vida quotidiana.

El cos sofreix subluxacions constantment i per norma general, és capaç de corregir-les per si mateix. Però a vegades, l’estrès, els traumes, patologies vàries… dominen la capacitat innata del cos de «autoajustar-se» provocant subluxacions que necessiten ajuda externa. Un ajust específic, ràpid, indolor, administrat per un professional que sap quan, on, com i amb quina força i freqüència ha d’ajustar la columna per a reduir les subluxacions, i aquest professional és el teu quiropràctic.

Però una vegada corregides les subluxacions vertebrals, és molt fàcil tornar als mals hàbits, o en cas que aquestes revoltes hagin estat provocades per altres patologies, poden tornar a ocasionar-les. A causa d’això, és necessari practicar gimnàstica correctiva.

Després de 3-4 mesos de tractament, depenent de la persona, la nostra recomanació és fer exercici per a estabilitzar els músculs prop de la columna. Corregir un hàbit que hagi alterat la nostra postura normal, és alguna cosa que no podem fer sense ajuda i d’un dia per a un altre. Com més gran sigui el temps que hàgim passat en aquesta postura, major és la possibilitat que la mateixa s’estructuri i més temps trigarem a corregir-la.

Els nostres pacients, disposen de forma totalment gratuïta de tallers, cursos i tallers en les quals els ensenyem aplicar diferents tipus de tècniques i estiraments al seu dia a dia.

Entre algunes de les tècniques que treballem es troben:

  • Respiració contra l’estrès.
  • Tècniques de ioga suaus.
  • Estiraments del tren superior.
  • Estiraments del tren inferior.

Amb la gimnàstica correctiva aprenem a conèixer el nostre cos i les seves possibilitats reals de moviment i, cosa que és més important, a ser conscients d’això.

  • Som un estudi d'entrenament personal a Terrassa. Estem especialitzats en Mètode Pilates i entrenament amb electroestimulació (EMS) Miha Bodytec. El nostre lema és "Treballem per millorar la teva qualitat de vida". I aquest és el nostre objectiu, i el que tractem de transmetre als nostres clients perquè millorin la seva forma física
  • *Obligatori
    He llegit i accepto la política de privacitat.
  • Segueix-nos també a les xarxes socials. Et mantindrem informat de les darreres novetats, els propers tallers, promocions especials i totes les notícies relacionades amb Viupilates.