L’estudi

Al centre Viupilates de Terrassa som especialistes en Mètode Pilates i Abdominals Hipopressius des de 2010. El nostre objectiu es oferir activitats que puguin millorar el benestar de les persones i la seva qualitat de vida. És per això que ens preocupem de fer una rigorosa selecció entre diverses i innovadores disciplines en l’àmbit de la salut i l’esport.

Atenció personalitzada

Oferim una atenció personalitzada. Realitzem un “anàlisis postural” previ a l’inici de les sessions, que ens donarà informació sobre la postura i d’aquesta manera podrem treballar per millorar-la dia a dia. Aquest esquema inicial, el valorem i comparem cada 10 sessions, d’aquesta manera podem anar modificant i millorant els exercicis.

A Viupilates treballem sempre a la recerca d’un objectiu, enfocat principalment a la millora postural, forma física i qualitat de vida dels nostres clients.

Ambient agradable

L’estudi esta en un 1er pis molt solejat, en el que hi trobareu un ambient agradable, on us sentireu còmodes i relaxats per practicar el mètode Pilates. La zona d’entrenament es distribueix en dos espais, l’un dedicat exclusivament al Pilates amb màquines, per entrenaments individualitzats i per grups reduïts, i l’altre polivalent, per a les sessions en grup de Mat terra, Abdominals Hipopressius i Tallers especials. També disposeu d’un vestidor amb dutxa i tovalloles a la vostra disposició.

La professora

VIUPILATES és el projecte personal de l’Anna Mª Vilageliu Deola. Nascuda a Terrassa, l’Anna és entrenadora de gimnàstica artística femenina titulada per la Federació Catalana i Española de Gimnastica, instructora de Fitness, Aerobic, Steps, gimnàstica suau, tècniques de relaxació, Body-Mind, Gym 3a edat, Mètode Pilates i instructora en Reprocessing soft Fitness.

Dedicada al món de l’esport i l’activitat física durant més de quinze anys, ha treballat com a monitora a diferents centres entre els que destaquen a la UPC, la UAB de Bella Terra, el pavello d’esports de Matadepera i l’escola Tecnos de Terrassa, entre d’altres.

Al febrer de 2010 decideix obrir el seu propi estudi. Amb l’objectiu d’oferir un servei personalitzat i de qualitat.

L’Anna està certificada en Pilates per, Stott en Matwork, Reformer i Cadilllac per Peak Pilates i Principis del moviment per Polestar. I certificada en (RSF) Reprocessing Soft Fitness, actualitzades les habilitacions i carnet DEA.

Fotos

Feu clic a la imatge per ampliar.

  • Som un estudi d'entrenament personal a Terrassa. Estem especialitzats en Mètode Pilates i entrenament amb electroestimulació (EMS) Miha Bodytec. El nostre lema és "Treballem per millorar la teva qualitat de vida". I aquest és el nostre objectiu, i el que tractem de transmetre als nostres clients perquè millorin la seva forma física
  • *Obligatori
    He llegit i accepto la política de privacitat.
  • Segueix-nos també a les xarxes socials. Et mantindrem informat de les darreres novetats, els propers tallers, promocions especials i totes les notícies relacionades amb Viupilates.