Contacte

L’estudi Viupilates, està situat en una zona molt tranquil·la del centre de Terrassa, al costat del Parc Vallparadís i el conjunt monumental de la Seu d’Ègara. Per arribar en transport públic tenim a 50 metres parada de Bus amb les línies 1, 3, 6 i 7, l’estació de Rodalies RENFE a 5 minuts i si veniu amb vehicle, un pàrquing al carrer Sant Antoni, molt a prop. La nostra adreça postal és: C / Sant Joan, 93 -1er Pis, 08221 Terrassa (Barcelona).

Consulta’ns

Si vols més informació sobre les activitats, tallers, horaris, preus … envia’ns la teva consulta o comentari amb el formulari que trobaràs a continuació.

Contacte

Les dades personals facilitades a VIUPILATES estan protegides per la RGPD (Reglament General de Protecció de dades) i seran incorporades als fitxers de residents que posseeix l’empresa i que han estat comunicats a l’Agència de Protecció de Dades. En completar els formularis subministrats, ens està donant el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses en els mateixos. Aquestes no seran utilitzades per una altra finalitat ni seran comunicades a tercers més enllà del que vingui requerit per la llei. Si ho desitja, pot exercitar el dret d’accés, rectificació i cancel·lació previstos a la llei dirigint-se personalment a les nostres oficines o adreçant un missatge a info@viupilates.cat.

Visita’ns

També ens pots venir a veure i visitar-nos en persona. A continuació trobaràs un mapa amb la ubicació de l’estudi.

  • Som un estudi d'entrenament personal a Terrassa. Estem especialitzats en Mètode Pilates i entrenament amb electroestimulació (EMS) Miha Bodytec. El nostre lema és "Treballem per millorar la teva qualitat de vida". I aquest és el nostre objectiu, i el que tractem de transmetre als nostres clients perquè millorin la seva forma física
  • *Obligatori
    He llegit i accepto la política de privacitat.
  • Segueix-nos també a les xarxes socials. Et mantindrem informat de les darreres novetats, els propers tallers, promocions especials i totes les notícies relacionades amb Viupilates.